Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü

Genç kız, çalınan bisikletine dedektif gibi iz sürerek ulaştı, çeteyi çökertti Genç kız, çalınan bisikletine dedektif gibi iz sürerek ulaştı, çeteyi çökertti

Türk Sanat Müziği camiası, sevilen sanatçı Nesrin Ersipahi'nin vefat haberiyle sarsıldı. Ersipahi'nin yaşamını yitirdi.

Türk Sanat Müziği'nin değerli isimlerinden Nesrin Ersipahi'nin ölüm haberini, meslektaşı Onur Akay duyurdu. Akay, sanatçının ani bir rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybettiğini belirtti.

Başlangıçta, Devlet Sanatçısı unvanına sahip olan Nesrin Sipahi'nin 89 yaşında hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Ancak daha sonra yapılan açıklamada, bu karışıklığın olduğu ve aslında vefat edenin Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi olduğu belirtildi.

Onur Akay'ın açıklamasına göre, Nesrin Ersipahi'nin asıl adı Nesrin Sipahi idi ve sahneye ilk çıktığında "İkinci Nesrin Sipahi" olarak anılmıştı. Ancak daha sonraları, yaşanan karışıklıklar nedeniyle sahne adını Nesrin Ersipahi olarak değiştirmişti.

Nesrin Ersipahi, İskenderun'da dünyaya gelmiş ve müzik eğitimine İskenderun Musiki Cemiyeti'nde başlamıştı. Birçok değerli ustadan dersler alarak müzik alanında kendini geliştirmişti. Ersipahi, "Sevde Gör Gülüm" adlı 12 eserden oluşan bir CD ile dikkat çekmiş ve TRT denetiminden geçen çeşitli radyo ve televizyon programlarında 29 eserlik 2 ayrı tanıtım CD'si yayınlamıştı. Ayrıca, birçok konserde solist olarak sahne almıştı.

İşe gitmek için evden çıkan kadın pusu kurularak öldürüldü İşe gitmek için evden çıkan kadın pusu kurularak öldürüldü

Zonguldak'ın gururu; Tolga Karaçelik göğsümüzü kabartıyor Zonguldak'ın gururu; Tolga Karaçelik göğsümüzü kabartıyor

Usta SanatcıNesrin Ersipahi 2Nesrin Ersipahi

Editör: Muhammet