Zonguldak’ta hayvan sevgisi ile tanınan ve çok sayıda sokak hayvanının yardımına koşan Seda Mercan, Eceler’in Musunlu Mahallesi’nde buluğu köpeğin hikayesini takipçileri ile paylaştı.

Musunlar Mahallesi’nde hayvancılık yapan çiftçi, koyunlarını satıp köpeğini de köyde bırakıp gitti.  Daha sonra ihbar üzerine Eceler’e giden Seda Mercan, gördükleri karşısında şok oldu. Yavrusu yanında açlıktan ölen köpeğin kendisinin ve diğer çocuklarının da açlıktan hayatlarını kaybetmek üzere olduklarını gördü. Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz konunun ardından, Seda Mercan, canlılar ile ilgili yeni bir paylaşım yaparak durumları ile ilgili bilgi verdi.

YARDIMA İHTİYAÇ VAR

Mercan, “Ona bakan kişi koyunlarını satıp köyden gitmiş. Bu canı öylece bırakmış. Ne yuva ne Kısırlaştırma desteğine dönüş oldu. İhbarı veren arkadaşım ben bakarım, yeter ki kısırlaştırılsın ve yavruların aşıları yapılsın dedi ama beş yavrusundan sadece üç bebeği kalmış. Anne ölen yavrunun başında bekliyordu. Kısırlaştırma olmayınca yaşadıklarımız bunlar, üzülsek de dile getirsek de destek istesek de anlatamıyoruz, birebir şahit olmak gerçekten korkunç. Ölen yavrusunu gömdük. Anne ve yavruları kliniğe aldık. Kısırlaştırma, parazit tedavisi, aşılar için klinik desteği verebilecek birileri çıkar mı?” dedi.

“EN MUTLU CAN HENÜZ HİÇ DOĞMAMIŞ OLAN CANDIR”

Öte yandan Mercan, açlıktan ölen yavrunun mezarını ise kendi elleriyle kazdı. Mercan, “Kısırlaştırma için asla dönüş yok. Ve böyle cehenneme doğuyor her biri. Ölmüş bebeğinin başında bekleyen onu koruyamamış bir annenin acısına tekrar tekrar tanık olmak o kadar acı ki. En mutlu can henüz hiç doğmamış olan candır benim için.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı

WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.03.48WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.03.18WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.03.31

WhatsApp Image 2023-10-04 at 11.04.49

Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza! Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza!

Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu! Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu!

Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi! Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi!

Editör: Murat Barutçu