Sapanca ilçesinde İranlı bir çiftin parçalanmış cesetlerinin bulunduğu vahşi cinayet davasında mahkeme heyeti, sanığa "kasten öldürme" suçundan her bir maktul için 25 yıl hapis cezası verdi.

Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, sanık A.M. ve avukatları ile müşteki avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamını talep etti, müşteki avukatları da mütalaa doğrultusunda sanığın cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatı ise suçlamalara yeterli delil olmadığını savunarak müvekkilinin tahliyesini ve beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığı her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan toplamda 50 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık, her bir maktul için 25 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık A.M., savunmasında tanıklarla yüzleşmek istediğini belirterek, "Maktulleri ben öldürmedim" dedi.

OLAY NEYDİ?

Satın aldığı ev çöp ev çıktı! Satın aldığı ev çöp ev çıktı!

Olay, 1 Temmuz 2021 tarihinde Sapanca ilçesindeki bir arazide köpeğiyle gezen bir vatandaşın, kesik bir ayak bulmasının ardından ortaya çıkmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toprağa gömülü halde çöp poşeti içinde parçalanmış iki ceset bulmuştu. İran uyruklu çiftin, emlak işiyle uğraştığı belirlenmiş, cinayete ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatılmıştı. Sanık A.M., gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. /İHA

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-15.09.12

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-15.09.11

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-15.09.12-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-15.09.13

Fırıncılar ekmeğe zam istemiyor! Fırıncılar ekmeğe zam istemiyor!

Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor

Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı

Güzellik Uzmanı Çağla Sarıtaş: "Maliyetlerimizi karşılamıyor" Güzellik Uzmanı Çağla Sarıtaş: "Maliyetlerimizi karşılamıyor"

Dev fuhuş operasyonu! Dev fuhuş operasyonu!

Editör: Murat Barutçu