Zonguldak’ta Güzellik Salonu işletmeciliği yapan Güzellik Uzmanı Çağla Sarıtaş, lazer epilasyon yoğun bir dönemden geçtiklerini yeni yıl ile  birlikte  fiyatlarda artış yaşanacağını söyledi.

Yeni yıl ile birlikte yüzde 30 zam yapmak zorunda olacaklarını artan maliyetler ile kendini karşıladıklarını ifade eden Sarıtaş, "Lazer epilasyon kalıcı bir işlem olduğu için çok tercih edilen işlemler arasında yer aldı. Bizim işlemlerimiz lazer epilasyonda yoğunuz. Ve piyasada gerçek lazer bulmak çok sıkıntılı olduğu için müşterilere yüz deneme seansları hediye ediyoruz. Bununla birlikte müşteri geliyor seansına giriyor. Sonra çıkıyor eve gidiyor. On gün sonra arıyor diyor. Benim diyor tüylerim diyor. Döküldü diyor. Ben diyor açtırmak istiyorum diyor. Bu şekilde ilerliyoruz biz. Ama şöyle bir durumumuz var. Şu an fiyatlarımız gerçekten çok diplerde Ocak ayından itibaren yüzde 30 zam uygulamak zorunda kalacağım. Çünkü maliyetler de arttı. Çünkü mesela biz ilk işe başladığımızda  lazer epilasyonda kullandığımız malzemeleri şuan 2 katına 3 katına alıyoruz" dedi.

KENDİ ODAMIZ OLSUN İSTİYORUZ

Kendilerinin kuaförler odasına bağlı olduklarını bu konuda kendi odalarının pasını istediklerini ifade eden Sarıtaş, Biz Zonguldak'ta kuaförler odasına bağlıyız. Bizim de mantığımız istediğimiz şey de şu. Bizi zaten kendimiz de çok fazla sayılarda olduğumuz için ya biz oda açsınlar biz ayrı bir yere bağlı olalım. Çünkü biz bu işi çoğunlukla Zonguldak piyasasında bu işi yapanların hepsi üniversite mezunu ve sağlıktan gelme. Yani paramedik arkadaşlarımız var, hemşire arkadaşlarımız var. Ondan sonra diyaliz teknikeri arkadaşlarımız var. Biz de diyoruz ki biz biz bu işi hakkıyla yapalım. Hakkıyla yapmayla beraber bizim belirli bir fiyatımız olsun. Mesela A firma lazeri bin liraya yapılıyor. B firmasında bin beş yüz liraya yapılıyor. Ve bu sefer müşteri diyor ki neden sizde pahalı? Neden orada ucuz? Fiyat bir fiyat olsun. Ona göre çalışın.  Bir tarifemiz olsun. Biz bunun mantığındayız. Biz bu konuyla ilgili  esnaf odalarına da başvurmayı düşünüyoruz.  Vali Bey'e de görüşmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Grev Valisi! Grev Valisi!

DENETİMLER ARTSIN

 Biz de bunların birazcık daha denetlenmesini istiyoruz. Daha çok böyle ayak altından çıkarken sonuçta biz insana hizmet veriyoruz. Biz hizmet sektörüyüz. Buradan bir kere müşteriden para alıp bir kere gidersin. Bizde devamlılık önemli. Bu işi Zonguldak'ta yapan bir elin beş parmağını geçmez.  Denetler bu konuda artırmalı. Son günlerde medya da görüyoruz mağdur olan çok insan var. O yüzden bu konuda denetimler arttırılmalı" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-30-at-13.46.56

Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor

Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı

Editör: Murat Barutçu