Zonguldak Haber – Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Pazar günü beklenilen yağışlara dikkat çekerek, Düzce, Zonguldak ve Bartın için uyarıda bulundu. 
Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Pazar günü ülkenin bazı kesimlerinde beklenilen yağışlara dikkat çekti. Zonguldak için de ayrı bir paylaşım yapan Ökten, “Dikkat” uyarısında bulundu. 
Ökten önceki yaptığı açıklamada, “Yarın bol yağışlar devam edecek. Marmara, Batı Karadebiz, Kütahya ve Eskişehir tarafında yer yer 75 mm'ye kadar yağış bekleniyor. Gece ve Pazar öğlene kadar olan süreçle beraber, İstanbul'da beklenen yağış miktarı 100 mm'yi geçecek...” ifadelerine yer vermişti. 
Daha sonra Zonguldak’ı ele alan Ökten, “Düzce, Zonguldak ve Bartın. Özellikle Pazar günkü yağışlara dikkat!” dedi. 
Ökten’in daha önce yaptığı uyarıların ardından belirttiği şekilde yağışlar gelmişti. Bu uyarılar, halkın gelişen hava koşullarına karşı dikkatli olmasını ve gerekli önlemleri almasını teşvik etmek amacıyla Ökten tarafından yapılıyor. 
Ökten’in yaptığı uyarılar özellikle yoğun yağışlar, su baskınları, heyelanlar ve diğer olumsuz hava etkileri konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve korunmalarını sağlamak için önem arz ediyor.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-09-29-at-16.23.33

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Bir anda oynamaya başladılar, ilgi odağı oldular Bir anda oynamaya başladılar, ilgi odağı oldular

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Virda Şahin