Kastamonu'da feci kaza!  Motosiklet anne ve oğluna çarptı: 3 yaralı Kastamonu'da feci kaza! Motosiklet anne ve oğluna çarptı: 3 yaralı

Hüseyin Gündoğdu, Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor! Hüseyin Gündoğdu, Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor!

AW078731_05

Kastamonu Haber – Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde 3 kilometrelik yürüyüş parkuru ile doğal akvaryum görünümünü andıran Horma Kanyonu, sonbahar mevsiminde ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde Zarı Çayı üzerinde bulunan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen 3 kilometrelik ahşap yürüyüş yoluyla geçilen Horma Kanyonu, doğa tutkunlarının uğrak noktası haline geldi. Yaz mevsiminde ziyaretçi sayısı üçe katlanan Horma Kanyonu, sonbahar mevsiminde de yürüyüşçülerden büyük ilgi görüyor. Sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünen kanyon ziyaretçilerin akınına uğruyor. Kastamonu Üniversitesi’ni eğitim almaya başlayan öğrenciler de eşsiz güzellikteki kanyonu gezme fırsatı buldu.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal'ın koordinatörlüğünde düzenlenen gezi ile Pınarbaşı’ndaki Horma Kanyonunu gezdi. Horma Kanyonunda 3 kilometrelik yürüyüş parkurundan Ilıca Şelalesine kadar yürüyen öğrencilere, bölgenin biyo-çeşitlilik anlatıldı. Gezi çerçevesinde öğrenciler, Azdavay ilçesi Suğla Yaylasındaki Atlı Turizm Merkezi ile Çatak Kanyonu üzerinde bulunan 450 metre yükseklikteki cam terası, UNESCO tarafından Dünya Miras Listesine alınan Mahmutbey Camiini, cami çevresinde bulunan mezarlar ile hamamları ve Köpekçioğlu Konağını da ziyaret etti.

Gezi boyunca Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Heberal tarafından öğrencilere bilgiler aktarıldı. Yağmurlu havaya rağmen öğrencilerin geziye ilgisi yoğun oldu. İHA

 AW078731_03

AW078731_04

AW078731_02

Ilgaz'ın büyülü örtüsü, yoğun sise büründü Ilgaz'ın büyülü örtüsü, yoğun sise büründü

Sezai Karakoç'un edebi mirası Kastamonu'da diriliyor: 90 yılın ardından anıldı! Sezai Karakoç'un edebi mirası Kastamonu'da diriliyor: 90 yılın ardından anıldı!

Kamyonetin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti! Kamyonetin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti!

Gece uykusuna daldı, sabah ölü bulundu! Gece uykusuna daldı, sabah ölü bulundu!

Dikkatsizlik, faciaya neden oldu! 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti! Dikkatsizlik, faciaya neden oldu! 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti!

Anadolu Otoyolu'nda trafik tıkanıklığı! Anadolu Otoyolu'nda trafik tıkanıklığı!

Otomobille traktör çarpıştı! Otomobille traktör çarpıştı!

Çalışma hızlandı, yol bitiyor! Çalışma hızlandı, yol bitiyor!

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi'ne Davet Edildi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi'ne Davet Edildi

Uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli, mahkemeden şaşırtan karar aldı! Uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli, mahkemeden şaşırtan karar aldı!

Keltepe Kayak Merkezi kar yağışıyla büyülüyor Keltepe Kayak Merkezi kar yağışıyla büyülüyor

Zonguldak felakete hazırlanıyor! Tekneleri karadan yürüttüler! Zonguldak felakete hazırlanıyor! Tekneleri karadan yürüttüler!

Hasan Yıldırım’dan AK Parti Belediye Başkanlığı Adaylığı Başvurusu! Hasan Yıldırım’dan AK Parti Belediye Başkanlığı Adaylığı Başvurusu!

Küre Dağlarından istiklal yolu: Ersizlerdere Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir gezi Küre Dağlarından istiklal yolu: Ersizlerdere Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir gezi

Bolu'da kumar çetesi çökertildi! Bolu'da kumar çetesi çökertildi!

Safranbolu Ticaret Odası Yönetimi göreve hazır Safranbolu Ticaret Odası Yönetimi göreve hazır

Editör: Virda Şahin