Safranbolu Ticaret Odası Yönetimi göreve hazır Safranbolu Ticaret Odası Yönetimi göreve hazır

AW078747_02

Köy beyaz örtüyle kaplandı Köy beyaz örtüyle kaplandı

Karabük Haber – Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Belediye Başkanlığı için iş insanı Hüseyin Gündoğdu, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Gündoğdu’nun başvurusu için AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı’nda program düzenlendi. İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, 31 Mart seçimlerinin Türkiye ve Karabük için hayırlı olmasını dileyerek, aday adaylığı başvuru süreçlerinin devam ettiğini belirtti.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den üçüncü sıra milletvekili adayı gösterilen Hüseyin Gündoğdu, partisi tarafından belediye başkanı aday gösterildiğinde ise UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesi için elinden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğini ifade etti.

Safranbolu’ya hizmet etmenin kendisine gurur vereceğini aktaran Gündoğdu, konuşmasının ardından aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Başkanı Aydın’a teslim etti. İHA

Sezai Karakoç'un edebi mirası Kastamonu'da diriliyor: 90 yılın ardından anıldı! Sezai Karakoç'un edebi mirası Kastamonu'da diriliyor: 90 yılın ardından anıldı!

Kamyonetin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti! Kamyonetin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti!

Gece uykusuna daldı, sabah ölü bulundu! Gece uykusuna daldı, sabah ölü bulundu!

Dikkatsizlik, faciaya neden oldu! 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti! Dikkatsizlik, faciaya neden oldu! 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti!

Anadolu Otoyolu'nda trafik tıkanıklığı! Anadolu Otoyolu'nda trafik tıkanıklığı!

Otomobille traktör çarpıştı! Otomobille traktör çarpıştı!

Çalışma hızlandı, yol bitiyor! Çalışma hızlandı, yol bitiyor!

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi'ne Davet Edildi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi'ne Davet Edildi

Uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli, mahkemeden şaşırtan karar aldı! Uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli, mahkemeden şaşırtan karar aldı!

Keltepe Kayak Merkezi kar yağışıyla büyülüyor Keltepe Kayak Merkezi kar yağışıyla büyülüyor

Zonguldak felakete hazırlanıyor! Tekneleri karadan yürüttüler! Zonguldak felakete hazırlanıyor! Tekneleri karadan yürüttüler!

Hasan Yıldırım’dan AK Parti Belediye Başkanlığı Adaylığı Başvurusu! Hasan Yıldırım’dan AK Parti Belediye Başkanlığı Adaylığı Başvurusu!

Küre Dağlarından istiklal yolu: Ersizlerdere Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir gezi Küre Dağlarından istiklal yolu: Ersizlerdere Tabiat Parkı'nda unutulmaz bir gezi

Bolu'da kumar çetesi çökertildi! Bolu'da kumar çetesi çökertildi!

 

Editör: Virda Şahin