Ülke çapında yaygın hipermarketler bazı ürünlerde indirime gittiklerini açıklamışlardı ancak vatandaşın asıl beklentisi olan gıda maddelerinde indirim bu satışlara pek yansıtılmadı. Yansıtılan bazı ürünler de raflarda bulunamıyor, bunun nedeni de anlaşılamıyor.

Bu arada Tarım Kredi Kooperatifleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından yüzde 50'ye varan indirim yaptıklarını açıkladı. Böylece marketler arası bir rekabet dönemi de başlamış oldu.

Bugünden itibaren temel gıda ve temizlik gibi birçok üründe indirime başlayan Tarım Kredi marketlerinin fiyatını düşürdüğü ürünleri arasında bazı gıda maddeleri göze çarpıyor.

Beyaz et ürünlerindeki indirimler beğenildi ancak bazı kırmızı et ürünleri indirimi tutarsız bulundu. Örneğin kıyma kilogramı 237,50 liradan satışa sunulurken kavurmanın kilosunun 525 lira olması vatandaşlar tarafından tezat teşkil eder gibi algılanıyor. (Haber: Sermet Aksu)

Doğal gaz yardımı sona erdi! Doğal gaz yardımı sona erdi!

Zonguldak’ta Eylül’de 526 Konut Satıldı Zonguldak’ta Eylül’de 526 Konut Satıldı

Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık… Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık…

Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi... Nerede kalmıştık! Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi... Nerede kalmıştık!

Zonguldak’ta kaza! 8 yaşındaki çocuk yaralandı! Zonguldak’ta kaza! 8 yaşındaki çocuk yaralandı!

Herkesin konuştuğu o isme şarkı yazıldı… “Zonguldak Uşacuğunun Hayallarinin İçine Ettiy” Herkesin konuştuğu o isme şarkı yazıldı… “Zonguldak Uşacuğunun Hayallarinin İçine Ettiy”

Çaycuma definecilerin yeni adresi! Çayırköy Mağarasını talan ettiler... Çaycuma definecilerin yeni adresi! Çayırköy Mağarasını talan ettiler...

Kaza yapan 13 yaşındaki kız çocuğunun ilginç isteği Kaza yapan 13 yaşındaki kız çocuğunun ilginç isteği

Cenazeden dönen aile kaza yaptı Cenazeden dönen aile kaza yaptı

Milyonlarca kişiyi üzen karar; 26 gün ücretli olacak Milyonlarca kişiyi üzen karar; 26 gün ücretli olacak

Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı! Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı!

Doğum günü öldüğü gün oldu; Kazada ölen gençler toprağa verildi Doğum günü öldüğü gün oldu; Kazada ölen gençler toprağa verildi

Editör: Murat Barutçu