Niran Ünsal Düzce’de sevenlerini mest etti! Niran Ünsal Düzce’de sevenlerini mest etti!

Düzce Haber – Düzce'nin tanıtımında önemli bir rol oynayan ve Düzcelileri sportif, kültürel etkinlikler ve eğlence ile buluşturan Dünya Düzce Günleri, 6. gününde Türkiye'nin en iyi klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'yi ağırladı. Anıtpark sahnesinde gerçekleşen konser, Düzce halkının yoğun ilgisiyle karşılandı ve Şenlendirici'nin klarnetiyle gerçekleştirdiği muhteşem resitalle unutulmaz bir gece yaşandı.

Gündüz saatlerinde düzenlenen diğer organizasyonlar gibi, Düzce Günleri'nde hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle eğlence ve spor turnuvalarıyla dolu bir gün geçirildi. Akşamın ilerleyen saatlerinde DJ Serkan'ın sahne almasıyla birlikte, Düzceliler müzik yayını eşliğinde Hüsnü Şenlendirici konserini heyecanla beklemeye başladı.

Anıtpark'ın adeta coşkuyla dolduğu an, Türkiye'nin ünlü klarnet virtüözlerinden Hüsnü Şenlendirici'nin sahneye çıkmasıyla gerçekleşti. Şenlendirici ve beraberindeki orkestrası, Türk Müziği'nin klasik eserlerini eşsiz bir yorumla seslendirdi. Performansı ve klarnetinin büyüleyici sesiyle izleyenleri kendine hayran bırakan sanatçı, Düzcelilerden büyük alkış aldı.

Düzce Günleri'nin unutulmaz anlarından biri olan Hüsnü Şenlendirici konseri, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatırken, etkinliklere katılan herkesin müzikle dolu keyifli anlar yaşadığı belirtildi.

Düzce Günleri'nin 7. gününde ise Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Bilal Sonses, Anıtpark sahnesinde yer alacak. İHA

Ünlü Rap sanatçısı Semicenk unutulmaz gece yaşattı! Ünlü Rap sanatçısı Semicenk unutulmaz gece yaşattı!

Düzceliler Volkan Arslan ve Bilal Hancı ile horona doydu Düzceliler Volkan Arslan ve Bilal Hancı ile horona doydu

Zonguldak’ın aranan görüntüleri Zonguldak’ın aranan görüntüleri

AW002693_01

AW002693_04

AW002693_02

Editör: Virda Şahin