Klimalı, banyolu, ‘Güvercin Otel’: Yüzlerce müşterisi var! Klimalı, banyolu, ‘Güvercin Otel’: Yüzlerce müşterisi var!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi'nin düzenlediği Dünya Düzce Günleri, bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikle dördüncü gününde de büyük bir coşkuyla devam etti. Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Volkan Arslan ve Bilal Hancı sahne aldı. Binlerce Düzceli, dolu dolu bir gün geçirerek şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Düzce'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla geçen yıl düzenlemeye başladığı Dünya Düzce Günleri, dördüncü gün etkinlikleriyle dopdolu bir program sunuyor. Gündüz saatlerinde, çocuklar için özel stantlarda düzenlenen etkinlikler ve spor parkurlarında düzenlenen turnuvalarla renkli bir atmosfer oluşturuldu.

 

Devrek’te otomobiller çarpıştı! Devrek’te otomobiller çarpıştı!

Akşam saatlerinde ise sahne Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Arslan ile şenlendi. Volkan Arslan'ın yöresel türküleri, kemençe ve tulum taksimleriyle başlayan gece, farklı yörelerden gelen türkülerle devam etti. Düzceliler, unutulmaz anlar yaşayarak Volkan Arslan'ın sahne performansından büyük keyif aldı.

Volkan Arslan'ın ardından sahne alan popüler şarkıcı ve fenomen Bilal Hancı, hayranlarıyla birlikte birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Konser sırasında Düzce'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Hancı, coşkulu bir kalabalıkla karşılaşmanın heyecanını ve mutluluğunu ifade etti.

Konser sonrasında Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti. İHA

Kocasını bıçaklayarak öldürdü Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Fındığın artan maliyeti konuşuldu Fındığın artan maliyeti konuşuldu

AW001774_01

AW001774_02

AW001774_07

“Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta “Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta

AW001774_06

AW001774_03

Editör: Virda Şahin