Sadece ‘O’na zam gelmemişti! Poşete de zam geldi! Sadece ‘O’na zam gelmemişti! Poşete de zam geldi!

Düzce Haber – Dünya Düzce Günleri'nin ikincisi, muhteşem bir Semicenk konseriyle açıldı, binlerce kişi bu unutulmaz etkinlikte bir araya geldi.

Düzce Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl düzenlediği başarılı etkinliğin ikincisi, bu yıl Anıtpark Meydanı'nda düzenlendi. 1 Ağustos'ta başlayan Dünya Düzce Günleri'nin açılışını ünlü Rap sanatçısı Semicenk gerçekleştirdi. Binlerce kişinin coşkuyla katıldığı konserde, Semicenk, "Düşer Aklıma", "Pişman Değilim" ve "Herkes Gibisin" gibi tanınmış şarkılarıyla seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Düzce halkı, Semicenk'in enerjisiyle adeta mest oldu.

 

Düzce İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu! Düzce İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konserde yaptığı konuşmada, Düzcelilerin istediği sanatçıları getirdiklerini ve bu akşamın keyfini doyasıya çıkarmalarını diledi. Geçen yıl büyük beğeni toplayan etkinliği bu yıl tekrar düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Semicenk sevenleri, konser alanını hınca hınç doldurarak sevilen şarkılara hep birlikte eşlik etti. Ayrıca, Semicenk konserinden önce sahne alan DJ Alper, Düzcelileri coşturdu ve etkinliğin enerjisini yükseltti. İHA

Forkliftle bariyer arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti! Forkliftle bariyer arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti!

51 İlin Emniyet Müdürleri Değişti! 51 İlin Emniyet Müdürleri Değişti!

AW948189_07

Baklava da “burger” oldu Baklava da “burger” oldu

AW948189_04

AW948189_05

AW948189_03

AW948189_02

AW948189_01

Editör: Virda Şahin