Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tartıştığı kız arkadaşı K.B. (27) tarafından bıçaklanan Kemal Kuşçu (30) hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde deprem sonrasında enkaz altından çıkarılan ve şuana kadar teslim alınmayan 37 çelik kasa açıldı.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş’ta kırsal mahallede hayvanlarını otlatan çoban kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş'ta Ahır Dağı'ndaki bahçesinde kiraz üreten vatandaş, kirazın bahçede 27.5 lira, markette 60 lira olduğunu söyledi.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş’ta 7 katlı binanın 4. katından düşen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazası sonrası aracıyla yoldan geçen doktor kaza yerinde durarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Türkiye Gündemi

İki kadın sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada, kadınların birbirlerinin saçını çekerek kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla...

Asayiş

Kahramanmaraş’ta bir boya fabrikasının kazan dairesinde meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Ekipler, yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

Düzce

Düzce Belediyesi İtfaiyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde birlikte arama kurtarma faaliyetleri yürüttüğü İsviçreli ve Fransız gönüllülerden oluşan Kentsel Arama ve...

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş'ta Ekinözü ilçesinde emniyet amirinin kızı, tartıştığı ağabeyini babasının beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Asayiş

4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş’ta 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.