Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen kazada vefat edenlerin kimliklerinin öğrenilmesiyle aynı aileden 6 kişinin öldüğü belirlendi.

Türkiye Gündemi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yük treninin çarptığı otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Tuğba Alvanoğlu’nun Tayvanlı öğrencilerden öğrendiği topraksız tarım yöntemiyle PVC borularda yetiştirdiği ürünler gelir kapısı oldu.

Türkiye Gündemi

Hatay’ın Altınözü ilçesinde kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü.

Türkiye Gündemi

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Bayır, ilk arandığında kendisinin...

Türkiye Gündemi

Kan donduran cinayette katil zanlısının yasak aşktan dünyaya gelen çocuklarını öldürdüğü ortaya çıktı

Türkiye Gündemi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 5 gündür kayıp olarak aranan 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğunun cansız bedenleri, jandarma ekipleri tarafından...

Karabük

Hatay'da 6 Şubat'ta yaşanan depremde ölümden dönen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet İncecik, hayatını kaybeden öğrencilerini unutamıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan ve geçen yıl meydana gelen 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybeden Sergen Mudanya mezarı başında anıldı.

Zonguldak

6 Şubat’ta meydana gelen depremde gösterdikleri mücadele ile enkaz altında kalanlara nefes olan madencilerin enkaz altından çektikleri görüntüleri bir kez...

Türkiye Gündemi

Hatay’da deprem öncesinde kendisi için köyünde mezar yeri hazırlayan talihsiz kadın, deprem sonrasında hazırlattığı mezara kızını ve torununu defnetti.

Türkiye Gündemi

Etkili olan kuvvetli fırtına, inşaat alanındaki ofislerin çatılarını uçurdu. Çatıların isabet ettiği 2 kişi yaralanırken 2 araçta yaralandı.