Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve yakın çevredeki 10 büyük şehirde büyük hasara ve kayıplara neden olan deprem felaketi can almaya devam ediyor.

6 Şubat’ta ilki 7.7, ikincisi 7.6 şiddetinde meydana gelen iki büyük depremde, Kahramanmaraş İstiklal Spor’dan 32 yaşındaki futbolcu Hakan Doğan da hayatını kaybetti. Enkaz altında kalan Doğan’ın ölümü, futbol camiasında derin bir üzüntü oluşturdu.

Formasını giydiği kulüpler, acı haber üzerine baş sağlığı mesajı yayınlarken, birlikte forma terlettiği takım arkadaşları Doğan’ın ölümü üzerine büyük yıkım yaşadı.

Enkaz altında kaldığının öğrenildiği günden bu yana sosyal medya hesaplarından “Dayan Hakan, dualarımız seninle” paylaşımlarıyla umut dolu bekleyişlerini sürdüren futbolcu arkadaşları, bugün alınan ölüm haberi üzerine büyük yıkım yaşadı.

CAN AVCI YIKILDI

Bir dönem Hakan Doğan’la birlikte aynı takımda kader birliği yapan ve aynı odayı paylaşan Kozlu Belediyespor’un kalecisi Can Avcı, aldığı acı haber üzerine derin üzüntü yaşayanlar arasında yer aldı.

Avcı, Doğan’la birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Yüreğimizi yaktın kardeşim. Çok üzdün çok. Mekanın cennet olsun inşallah. Acımız çok büyük” şeklinde duygu dolu ifadelerde bulundu.

Erzincan Tercan doğumlu Hakan Doğan, Erzincan 1968 Spor, 24 Erzincansspor, Cizrespor, Afyonspor, Gebzespor, Nevşehir Belediyespor, Mardin 1969 Spor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Adıyaman FK, Ünye 1957, Tire 2021 FK ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kahramanmaraş İstiklal Spor forması giydi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ