Cumartesi günü Zonguldak kıyılarında deniz yüzeyinde ceset olduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Saat 17:00 sularında denizin üzerinde bulunan ceset için Sahil Güvenlik AFAD ve çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Ekiplerin denizden çıkardığı cesedin 13 yaşındaki Gamze Aktaş’a ait olduğu öğrenildi.

Dilmen Ailesi Zonguldak’ın gururu oldu; Kadri Ustadan “Oruç Reis” Dilmen Ailesi Zonguldak’ın gururu oldu; Kadri Ustadan “Oruç Reis”

ARKADAŞI NEYİ İMA ETTİ?

Boğularak hayatını kaybeden Gamze Aktaş’ın ölümün haberini sosyal medyada gönderi olarak paylaşan bir sayfaya, onlarca yorum geldi. Yorumlardan birinde “Kesin otelden camdan atlamıştır” ifadesi yer aldı. Ona cevaben ise Gamze Aktaş’ın arkadaşı olduğunu söyleyen P.S. isimli genç kız, “Bilmediğiniz konularda cevap vermeyin. Atlayan kız yakın arkadaşım.” cevabını verdi. Bu cevap “Acaba Gamze Aktaş’ın ölümü ile ilgili arkadaşı ne biliyor?’ sorusunu akıllara getirerek kamuoyunda daha fazla merak uyandırdı.

OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Öte yandan, Gamze Aktaş’ın otopsi raporunun çıktığı ve ölüm nedeninin boğulmaya bağlı olarak gerçekleştiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİ OLMUŞ

Otopsi raporu sonucunda Gamze Aktaş'ın ölüm nedeninin boğulma olduğu belirlendi. Ayrıca, edinilen bilgilere göre, Gamze Aktaş'ın daha önce intihar girişiminde bulunduğu ve bazı yakınlarının da benzer girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Gamze Aktaş'ın, henüz lise 1 öğrencisi olarak öğrenim görürken psikolojik rahatsızlıkları olduğu belirtiliyor.

GİZEM’İN YANINDA KİM VARDI?

Buna ek olarak, Gamze Aktaş'ın intihar etmeden veya denize atlamadan kısa bir süre önce yanında bir erkek şahsın olduğu iddiaları da bulunuyor. Emniyet birimleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor? Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor?

Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi! Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi!

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-10.10.13-1

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-10.10.19

AW069349_01

Editör: Murat Barutçu