Genç kız yaşam savaşını kaybetti Genç kız yaşam savaşını kaybetti

Dilmen Ailesi Zonguldak’ın gururu oldu; Kadri Ustadan “Oruç Reis” Dilmen Ailesi Zonguldak’ın gururu oldu; Kadri Ustadan “Oruç Reis”

Zonguldak’ta özellikle son zamanlarda ortaya çıkan ve okuyanların kanını donduran ‘Ensest İlişki’ konusu ile ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor. Her yönü ile iğrenç olan ensest ilişkide özellikle 18 yaşını doldurmamış çok sayıda çocuğun olduğu ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde konu ile ilgili çok sayıda vakanın geldiği öğrenildi.

Zonguldak Günleri başlıyor… “Gıydan Gıydan Gelin” Zonguldak Günleri başlıyor… “Gıydan Gıydan Gelin”

Zonguldak'ta ensest ilişki iddiaları gündeme gelmeye ve endişe vermeye devam ediyor. Ensest ilişki, aile içindeki kan bağına sahip bireyler arasında cinsel ilişkinin bulunması anlamına geliyor ve toplumun genel değerleri ve yasalar tarafından suç kabul ediliyor.

Kahreden kaza; Anne ve 5 çocuğu yanarak öldü Kahreden kaza; Anne ve 5 çocuğu yanarak öldü

Özellikle bu olayın daha fazla vaka içerdiği ve 18 yaşını doldurmamış birçok çocuğu etkilediği belirtiliyor. Ensest ilişkilerin çocuklar arasında görülmesi, onların fiziksel ve psikolojik sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor ve bu durum ciddi bir toplumsal sorun oluşturuyor.

Kazaya bakma merakı yüzünden 5 kişi ölüyordu Kazaya bakma merakı yüzünden 5 kişi ölüyordu

Özellikle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde bu tür vakaların arttığı ifade ediliyor. Zonguldak’ta yapılan tetkikler sonucunda çok sayıda çocuğun istismara maruz kaldığı ve psikolojik olarak da olumsuz etkilendiği iddia ediliyor.

Ayrıca bu konu ile ilgili İstismar İle Mücadele birimlerinde de yoğunluk olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı. Bazı hastane çalışanlarının da bu olaylardan etkilenerek istifa ettikleri öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor? Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor?

Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi! Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi!

Editör: Murat Barutçu