Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, atletizm şubesinde antrenör olarak görev yapan Zonguldaklı antrenör Utku Duman’a büyük sürpriz. Koç, gönderdiği tebrik mektubunda, Turkcell Süper Lig’de kadın ve erkeklerde kazanılan şampiyonluklara büyük katkı sağlayan Duman ve sporcuları Melike Malkoç ile Doğukan Kilcioğlu’nu tebrik edip kutladı.

 Fenerbahçe kadın ve erkek atletizm takımı, kısa bir süre önce tamamlanan Turkcell Süper Lig’de, her iki kategoride birden şampiyon oldu. Erkeklerde 36, kadınlarda 10’uncu şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe’de uzun zamandır görev yapan Zonguldaklı antrenör Utku Duman’ın yetiştirdiği Melike Malkoç ile Doğukan Kilcioğlu, branşlarında kazandıkları derecelerle her iki kategorideki şampiyonluklara önemli katkılar sağladı.

Bu büyük başarı üzerine, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Melike Malkoç ile Doğukan Kilcioğlu’nu yetiştirip Fenerbahçe’ye kazandıran Zonguldaklı antrenör Utku Duman’ı tebrik etti.

Koç’un imzasını taşıyan ve “Sevgili Utku hoca” ile başlayan tebrik mektubunda, “İzmir’in ev sahipliğinde yapılan ve bu yıl 36. sezonunu geride bırakan Turkcell Süper Lig müsabakalarını, Fenerbahçe atletizm şubemiz erkek ve kadın takımlarının ilk kez iki şampiyonluk birden kazanarak tamamlamış olmalarını çok büyük bir gururla takip ettim.

Zonguldakspor’un mücadele edeceği Süper Lig 14 takımla oynanacak... 4 takım küme düşecek Zonguldakspor’un mücadele edeceği Süper Lig 14 takımla oynanacak... 4 takım küme düşecek

Bu lig kupasını; erkek takımımızın 22’nci kez ve kadın takımımızın da 10’uncu kez müzemize taşıyarak Cumhuriyetimizin 100. yılında kulübümüzü bu dalda taçlandıran anlamlı başarılarından övünç duydum. Hepsini gönülden kutluyorum.

Fenerbahçemizin önemli değerlerinden olan sevgili Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu’nun, katıldıkları bu şampiyonada kendi branşlarında gösterdikleri üstün performanslarıyla kulübümüzü büyük bir başarıyla temsil etmiş olmalarına sağladığın çok değerli katkıların ve emeklerin için de seni içtenlikle tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim. Sevgilerimle.” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ