Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde hastaneye gitmek için yola çıkan 53 yaşındaki Işık Alkan, yolda fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekipleri Alkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kozlu ilçesine bağlı Kılıç Mahallesi sakinlerinden 53 yaşındaki Işık Alkan, hastaneye gitmek üzere evinden çıktı.
Yolda fenalaştı
Edinilen bilgiye göre, hastaneye gitmek için yola çıkan Alkan bir süre sonra aniden fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Işık Alkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Alkan’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. 53 yaşındaki Işık Alkan’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.





