Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti! Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti!

Burs dolandırıcılığına dikkat! Burs dolandırıcılığına dikkat!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) ile Hakem Akademisi iş birliğinde tüm ülke genelinde illerde görev alan hakem ve gözlemcilere yönelik İl Hakem Kurullarının (İHK) koordinesinde değişen oyun kuralları ve sık rastlanılan pozisyonların değerlendirilmesi bazında EPAK eğitimi yapıldı.

İl Hakemleri, İl Gözlemcileri ve Aday Hakemlerin katılımı ile gerçekleştirilen 2023-2024 Sezonu Merkez Hakem Kurulu ile Hakem Akademisi iş birliğinde Sadi Altınok Ocak ayı il eğitimi Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış tarafından verildi.

Zonguldak Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen EPAK eğitimi öncesinde Türk futboluna emek vermiş duayen isim eski Milli Hakem Sadi Altınok için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Camiaya hizmet ederek büyük emekler vermiş Sadi Altınok’a ahde vefa anlamında EPAK eğitimin adına da Sadi Altınok’un ismini eklediklerini söyleyen Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış, “Yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz 2023-2024 Sezonu MHK-Hakem Akademisi eğitimimizde duayen isim eski Milli Hakemimiz çok saygıdeğer Sadi Altınok’un adını da ekleyerek ahde vefa yapmak istedik. Genç hakemlere örnek olan ve Zonguldak’ın adını üst liglerde yıllarca başarı ile taşıyan Sadi hocamızın ruhu şad olsun. Yeni yıl ile beraber 2023-2024 yılı futbol sezonumuzda tüm kulüpler ile futbolun tüm paydaşlarına hayırlı olsun.” dedi. Haber Merkezi

altınok-min

Editör: Virda Şahin