Çocuklar devrilen traktörün altında kaldı: 1 ölü, 2 yaralı Çocuklar devrilen traktörün altında kaldı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Menemen ilçesi görev yapan emniyet bekçisi, komşusu tarafından, 9 yaşındaki kızının gözü ön pompalı tüfekle vuruldu. Evli ve bir çocuk babası bekçi olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı gözaltına alındı.

Olay, saat 12.00 sıralarında ilçeye bağlı Kasımpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bekçi olarak çalışan Semih Yalvarıcı ile psikolojik sorunları olan komşusu E.A. (24) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından pompalı tüfekle Yalvarıcı'nın kapısına giden E.A., kapıyı açan genç bekçiye ardı ardına ateş açtı. Yalvarıcı, 9 yaşındaki kızının gözleri önündeki kanlar içinde yere yığılırken, büyük korku yaşayan kız çocuğu E.Y. içeriye kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, pompalı tüfekli saldırganlar EA, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan sanık emniyete götürüldü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, vücuda saçmalar isabet eden emniyet bekçisinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Evli ve bir kız çocuğu olan Semih Yalvarıcı'nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Evli ve bir kız çocuğu olan Semih Yalvarıcı'nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Evli ve bir kız çocuğu olan Semih Yalvarıcı'nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

AW936932_04

AW936932_03

AW936932_02

AW936932_01

Karadeniz’den müjde bekleniyor Karadeniz’den müjde bekleniyor

Kayıp köylünün cesedi dere yatağında çuvaldan çıktı Kayıp köylünün cesedi dere yatağında çuvaldan çıktı

Sıcaklıklar ölümcül olacak! Sıcaklıklar ölümcül olacak!

Kerem Ökten uyardı:  27 Temmuz’a dikkat! Kerem Ökten uyardı: 27 Temmuz’a dikkat!

Daha önce böylesi görülmedi; 300 kilo veren kiraz ağaçları bu yıl 2,5 ton veriyor Daha önce böylesi görülmedi; 300 kilo veren kiraz ağaçları bu yıl 2,5 ton veriyor

Zonguldak tacizle yine ülke gündeminde! Zonguldak tacizle yine ülke gündeminde!

Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı! Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı!

Editör: Muhammet