Yıkmayın! Gelin el ele verelim, yaşatalım! Yıkmayın! Gelin el ele verelim, yaşatalım!

İzmir Haber - İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı bir çatışmada, 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti ve biri ağır, toplam 7 kişi yaralandı. Kavga anları, müşterilerin paniği ve silah sesleri ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Başıboş tay trafiği karıştırdı Başıboş tay trafiği karıştırdı

Olay, gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanında gerçekleşti. Eğlence mekanına gelen şüpheliler ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte çatışma çıktı ve silahlar da kullanıldı. Çatışma sırasında güvenlik görevlilerinden S.T. (30) ve ismi henüz tespit edilemeyen bir diğer güvenlik görevlisi ateş sonucu yaralandı. Ayrıca başka bir güvenlik görevlisi de darp edildi. Silah sesleri ve kargaşanın yaşandığı arbede esnasında, 5 müşteri hafif şekilde yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın haber alınması üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. S.T. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer silahla yaralanan güvenlik görevlisi, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

KAVGA ANLARI VE SİLAH SESLERİ KAMERALARA YANSIDI

Olayın ardından kaçan şüphelilerin kullandığı otomobil, boş bir arsada bulundu. Polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. İHA

Çevredekilerin gözü önünde boğuldu, hiç kimse fark etmedi! Çevredekilerin gözü önünde boğuldu, hiç kimse fark etmedi!

Manisa’da trafik kazası! Baba yaşamını yitirdi! Manisa’da trafik kazası! Baba yaşamını yitirdi!

Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı! Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı!

AW011543_03

AW011543_01

AW011543_02

Editör: Virda Şahin