Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Zonguldak Haber – Zonguldak önceki dönem Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Fevkani Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şanal "Köprüyü yıkmayın, yıkmayalım" dedi.
Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Adayı Şenol Şanal, sosyal medya hesabından Fevkani Köprü ile ilgili açıklamada bulundu. Fevkani Köprünün 2-3 milyona verilip sökülecek bir yer olmadığını ifade eden Şanal, "Yıkmayacağım, Yıkmayalım, Yıkmayın dedim ama anlatamadım. Bir kez daha söylüyorum, fevkani köprüyü yıkmayalım. Güç bizde bizim düdüğümüz öter diyenlere de son söz şunu söylemek isterim; Anlaşılan odur ki sizi durdurmak mümkün değil... Tamam, yıkın..!!
 Ama öyle ihaleye verip belediyeye 2-3 milyon para alarak sökülecek çeliği birilerine mal etmeyin.
 Sökümle ilgili tüm masrafları belediye ödesin, köprüden çıkan tüm çelik bir yerde temizlenerek muhafaza edilsin. Göreceksiniz ki ortaya çıkan malzeme en az 30-35 milyon liraya tekabül edecektir. Seneye 60-70 milyon liraya babanın oğluna sat. Sökülen fevkaniden en az 10 tane çok güzel olduğu söylenen "yeni kırmızı köprü" yapılır.
Fevkaninin ölüsü kalite ve dayanım olarak da 5 kez cebinden çıkartır "kırmızı tenteyi" fevkani ile ilgili olarak söyleyeceğim son söz; Yıkmayın, yıkmayalım..Gelin el ele verip hep birlikte fevkaniyi yaşatalım" paylaşımında bulundu.Haber: Sertaç Özdemir

Fevkani için “2475 yılda bir” gerçeği Fevkani için “2475 yılda bir” gerçeği

Fevkani Köprü altı esnafı taşınıyor Fevkani Köprü altı esnafı taşınıyor

Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı! Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı!

Zonguldaklı mimar ve mühendisler Fevkani köprü için hemfikirler; Yazık olur! Zonguldaklı mimar ve mühendisler Fevkani köprü için hemfikirler; Yazık olur!

Editör: Virda Şahin