Manisa’da trafik kazası! Baba yaşamını yitirdi! Manisa’da trafik kazası! Baba yaşamını yitirdi!

Antalya Haber - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ırmağa giren bir İngiliz turist çevredekilerin gözleri önünde hayatını kaybetti. Turistin cansız bedeni, suya girdiği iskelenin altında dalgıçlar tarafından bulundu. Bu olayın saniye saniye görüntüleri ise kameralara yansıdı.

Manavgat'a ailesiyle birlikte tatil yapmak için gelen Pakistan asıllı İngiliz vatandaşı Noor Wali (43), Oymapınar Mahallesi Uğraşlar mevkiinde Manavgat Irmağı'nın kenarında bulunan bir restoranın iskelesinden suya girdi. Ancak kısa bir süre sonra suyun içinde çırpınmaya başlayan Wali, gözlerden kayboldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Manavgat Birimi'ne bağlı kurtarma ve 112 sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak ırmaktaki görüş mesafesinin kısıtlılığı nedeniyle dalgıçların yardımına ihtiyaç duyuldu. Side Sualtı Arama Kurtarma ekibi, İngiliz turistin suya girdiği noktada dalgıçlar tarafından cansız bedenini buldu. Bu acı haber karşısında Wali'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Turistin cesedi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Unutulmaz eserleri yorumladılar Unutulmaz eserleri yorumladılar

Aynı zamanda, İngiliz turistin ırmağa girdiği anlar ve çevredekilerin tepkileri, olay yerindeki güvenlik kamerasına yakalandı. İHA

Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı! Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı!

Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı

Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız” Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız”

AW011329_11

AW011329_05

AW011329_09

AW011329_04

AW011329_02

AW011329_03

AW011329_01

Editör: Virda Şahin