Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı

Bolu Haber – Bolu'daki Abant Milli Parkı yolu üzerinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir otomobil beton bariyere çarparak iki parçaya ayrıldı. Kaza sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.

Olay, Bolu-Abant yolunda gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, Abant'tan Bolu istikametine seyreden 34 RE 1396 plakalı otomobilin şoförü Ali Hancı, direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarındaki beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton bariyer yerinden sökülerek otomobili ikiye böldü ve araç yolun kenarındaki su kanalına savruldu. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazada sıkışan sürücü Ali Hancı olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan H.İ. yaralandı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi; ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra kendisi Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza yapan otomobildeki hız göstergesinin 100 kilometre/saat hızda takılı kaldığı ve araç içinde alkol şişeleri bulunduğu belirtildi. Ali Hancı'nın cesedi, Jandarma Olay Yeri ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü. İHA

Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız” Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız”

Erdek Kapıdağ’da yasadışı uyuşturucu operasyonu Erdek Kapıdağ’da yasadışı uyuşturucu operasyonu

Cinayetin nedeni dolandırıcılık ve yasak aşk çıktı Cinayetin nedeni dolandırıcılık ve yasak aşk çıktı

Hatay’da ruhsatsız silahla yakalanan 3 kişi tutuklandı Hatay’da ruhsatsız silahla yakalanan 3 kişi tutuklandı

AW011460_06

AW011460_07

AW011460_04

AW011460_05

AW011460_02

AW011460_01

Editör: Virda Şahin