Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı! Abant yolu üzerinde feci kaza! Otomobil ikiye ayrıldı! 1 ölü, 1 yaralı!

Manisa Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucunda aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Alaşehir'den Salihli yönüne seyir halinde olan A.D. (61) tarafından kullanılan 45 UA 5459 plakalı kamyon ile Piyadeler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kamyondaki sürücü, karşı şeride geçmek istediği sırada, aynı yönde ilerleyen Serkan Çetin'in yönetimindeki 16 ABD 174 plakalı otomobile sol yan taraftan çarptı. Saat 21.30 civarında meydana gelen bu olay sonrasında, itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Kazada otomobilin sürücüsü Serkan Çetin maalesef hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan eşi S.A. (32), oğlu E.Ç. (7) ve kızı E.N.Ç. (2) ise yaralandılar. Yaralılar hemen Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kamyon sürücüsü A.D. ise jandarma tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı

Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız” Vali Tavlı: “Samsun’un tüm OSB’lerini üretim ve istihdamda daha ileriye taşıyacağız”

Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu

Erdek Kapıdağ’da yasadışı uyuşturucu operasyonu Erdek Kapıdağ’da yasadışı uyuşturucu operasyonu

AW011441_01

AW011441_03

AW011441_02

Editör: Virda Şahin