Ormanda feci kaza! Ormanda feci kaza!

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Orduyeri Ekşioğlu Sitesi, Erkam Sitesi ve Çimkent Sitesi’nde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıların ardından Karaçay Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bartın’da yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarını, belediyeden hizmet taleplerini dinledi.

Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı; “Her mahallemize ziyarette bulunarak belediye hizmetlerini vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Muhtarlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması planlanan projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçiyor. Bu buluşmalarımız neticesinde de Bartın Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Kentimiz için güzel hizmetler gerçekleştirildi, bundan sonra da yine halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.“

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-12.54.04-(1)

Editör: Fadime Yılmaz Elma