Kartpostallardan Fırlamış Gibi: Abant Gölü'nde Kar Sevinci Kartpostallardan Fırlamış Gibi: Abant Gölü'nde Kar Sevinci

AW081266_02

Muğla Haber - Muğla’nın Bodrum ilçesinde ayağına kum torbası bağlayıp denize atlayan şahıs, basın mensupları tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Şeref B., ilçedeki bir gazeteye ulaşarak Gümbet Mahallesi'nde ayağına kum torbası bağlayıp iskeleden aşağı atlayacağını söyledi. İhbarı alan basın mensupları olay yerine geldiğinde Şeref B. denize atladı. Şahsı kurtarmak için basın mensupları da denize atladı. İskeleye bağlı bir motoryattan bıçak alınarak Şeref B.'nin ayağındaki ip kesildi ve sonra bota bindirilen şahıs karaya çıkarıldı. İhbarın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Şeref B., sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

AW081266_07

AW081266_06

AW081266_05

AW081266_04

AW081266_03

Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor

Düzce’de sağlık kapınıza geliyor! Düzce’de sağlık kapınıza geliyor!

Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek

DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor! DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor!

Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi

Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı!

Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu! Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu!

STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı

Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin! Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin!

Apartman dairesinde kanlı gece! Apartman dairesinde kanlı gece!

Kastamonu'yu Sarsan Gece: İnebolu'da Çıkan Yangınlar Paniğe Yol Açtı! Kastamonu'yu Sarsan Gece: İnebolu'da Çıkan Yangınlar Paniğe Yol Açtı!

Metin Usta'nın acı hikâyesi; 20 yıl önce kurtuldu, bu kez hayatını kaybetti Metin Usta'nın acı hikâyesi; 20 yıl önce kurtuldu, bu kez hayatını kaybetti

Beyaz cennet Kastamonu'da ekipler gece gündüz çalışıyor! Beyaz cennet Kastamonu'da ekipler gece gündüz çalışıyor!

Metin Usta, son seferine çıktı! Metin Usta, son seferine çıktı!

Hrant Dink’in katili Ogün Samast'a 12 yıl hapis talebiyle yeni dava! Hrant Dink’in katili Ogün Samast'a 12 yıl hapis talebiyle yeni dava!

Otobüsün altında kalan kadın can verdi! Otobüsün altında kalan kadın can verdi!

Editör: Virda Şahin