Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı!

AW081075_04

Gaziantep Haber - Gaziantep’te tadilat için binanın dışına kurulan eşya taşıma asansörü ile binanın 5'inci katına çıkan kuzenler Oktay Arı ve Volkan Arı yük asansörünün kapağının açılmasıyla yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü. Olayda Oktay Arı olay yerinde hayatını kaybederken Volkan Arı ise Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Bülbülzade Mahallesi 136077 nolu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, binada tadilat yapmak için evden eve taşımacılık firması asansörü ile binanın yaklaşık 15 metre yükseklikteki arıza noktasına ulaştı. Binanın otoparkına kurulan asansör ile Oktay Arı (21) ve kuzeni Volkan Arı (23), 5'inci kata çıktı. İki kuzen arızayı gidermek için çalışırken, iddiaya göre asansörün kapağının bir anda açılmasıyla yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde Oktay Arı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan kuzeni Volkan Arı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Volkan Arı kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AW081075_03

CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Feci kazada hayatını kaybeden Oktay Arı'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. İHA

AW081075_02

AW081075_01

O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti

Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor! Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor!

Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı! Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı!

İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti! İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti!

Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede! Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede!

Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor! Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor!

Ormancılara önemli eğitim Ormancılara önemli eğitim

İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak! İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak!

Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı! Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı!

Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor! Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor!

Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü! Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü!

Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor

Düzce’de sağlık kapınıza geliyor! Düzce’de sağlık kapınıza geliyor!

DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor! DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor!

Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi

Editör: Virda Şahin