Apartman dairesinde kanlı gece! Apartman dairesinde kanlı gece!

AW081165_03

Kastamonu Haber – Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde gece saatlerinde çıkan iki farklı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yanan evlerden birinde dumandan etkilenen yaşlı çift ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saatlerinde Boyran Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir apartmanın birinci katında henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangında Ahmet Manoğlu (83) ve Şerife Manoğlu (80) isimli yaşlı çift dumandan etkilendi. Komşuları tarafından evden çıkartılan çift, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangın ise olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Öte yandan, aynı saatlerde Cünürye Mahallesi’ndeki bir binada da yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Polis ekipleri tarafından yangınlarla ilgili inceleme başlatıldı. İHA

AW081165_02

O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti

Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor! Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor!

Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı! Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı!

İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti! İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti!

Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede! Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede!

Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor! Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor!

İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak! İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak!

Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı! Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı!

Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor! Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor!

Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü! Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü!

Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor

Düzce’de sağlık kapınıza geliyor! Düzce’de sağlık kapınıza geliyor!

DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor! DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor!

Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi

Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı!

Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu! Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu!

STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı

Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin! Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin!

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden bölge ikinciliği Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden bölge ikinciliği

 

Editör: Virda Şahin