Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor Düzce Üniversitesi'nde öğrenci topluluklarıyla dolu dolu bir yıl başlıyor

Düzce Haber – Düzce Sağlık Müdürlüğü Kanser tarama tırı Bahçeşehir bölgesinde ki Sağlıklı Hayat Merkezinde kadınlara ücretsiz meme kanseri, rahim ağzı kanseri ve bağırsak kanseri taramalarını ücretsiz gerçekleştirecek.

Türkiye’de sayılı iller arasında olan ve Düzce’de bulunan Kanser tarama tırı kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen kanser tarama tırı ile köy köy, mahalle mahalle gezilerek kadınlar tek tek bilgilendiriliyor. Sağlık ekipleri tarafından ücretsiz tarama yapılıyor. Düzce’nin Bahçeşehir bölgesinde Sağlıklı Hayat Merkezi Bahçesinde hizmet verecek olan tırda 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri 50-70 yaş arası kadınlara da bağırsak kanseri taramaları ücretsiz olarak yaptırabilecek. İHA

O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti

Düzcespor’da kongre kararı alındı Düzcespor’da kongre kararı alındı

Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor! Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor!

Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı! Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı!

İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti! İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti!

Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede! Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede!

Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor! Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor!

İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak! İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak!

Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı! Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı!

Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor! Düzce’de görüş mesafesi alarm veriyor!

Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü! Yeni böcek türü Türkiye’de görüldü!

 

Editör: Virda Şahin