Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Zonguldakspor’dan vefalı davranış. Kırmızı-Lacivertli takım, Temmuz ayında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 31 yaşındaki eski oyuncusu Mihrace Yasemin Buğdaycı’yı iç sahadaki ilk maçta andı.

01 Adana Basketbol'la ikinci hafta maçında karşı karşıya gelen Zonguldakspor Basket 67 takımı, ısınma hareketlerinin ardından seremoni için sahaya çıktığı sırada Mihrace Yasemin Buğdaycı’nın fotoğrafının basılı olduğu ve “Seni unutmayacağız” yazılı t-şörtleri giydi. Bu anlarda salondaki led ekranda da, Buğdaycı’nın fotoğrafı ve “7 numaralı forman sonsuza kadar bizimle. Huzur içinde uyu Mihrace” sözleri tribünlere yansıtıldı.

Duygusal anların yaşandığı seremoni sırasında Mihrace Yasemin Buğdaycı anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor

Geçen sezon Bölgesel Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Zonguldakspor Basket 67’nin kadrosunda yer alan Mihrace Yasemin Buğdaycı, Play-Off ikincisi olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselen kırmızı-lacivertli takıma çok büyük katkı sağlamıştı.

Zonguldakspor Basket 67'de 7 numaralı formasıyla özdeşleşen Buğdaycı, sezonun ardından gittiği memleketi Diyarbakır’da, Temmuz ayında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

SPOR SERVİSİ

saylı

Editör: Hüseyin EKİNCİ