Kocaeli, Sakarya, Düzce, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri, Sivas, Eskişehir ve Konya illeri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Uyarıda sel baskınları gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması belirtildi.

Masaj salonlarına fuhuş operasyonu! Masaj salonlarına fuhuş operasyonu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan hava tahmin raporunda yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde (kuvvetli 21-50 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denilirken bir uyarı da iç Anadolu bölgesi için geldi.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; “beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren (İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu) Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile Eskişehir’in doğu, Konya’nın kuzey ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu