2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da yönetim, TFF Hukuk Kurulu’nun soruşturma açtığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının daha derin incelenmesini istiyor.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında istatistiklerinin neredeyse tamamı “0” olan Ankaraspor’un, bugün Altınordu karşısında 3 gol bulması ve istatistiklerini yukarıya çıkarmasını tablo haline getirip spor kamuoyunun takdirine bıraktı.

“Türkiye Futbol Federasyonu’na açık çağrımızdır” başlığı altında yapılan paylaşımda, “Geçen hafta oynanan ve ligdeki kaderimizi yakından etkileyen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili devam eden inceleme sürecinin derinleştirilmesini istiyoruz. Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı sıradan bir maç değildir! Öncesinde neler yaşandı, neler konuşuldu bilmek hakkımız. Türk futbolunda temiz futbol için bu maçla ilgili gereğinin biran evvel yapılmasını bekliyoruz. O maçın istatistikleri uzlaşı iddialarını doğrular nitelikte. Nazilli Belediyespor maçında “0” istatistikle oynayan Ankaraspor, bugün nasıl oluyor da Altınordu karşısında 3 gol buluyor ve istatistik rakamları yukarıya çıkıyor?

Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor

Ankaraspor’un Nazilli Belediyespor’la oynadığı maçın istatistikleri ile bugün Altınordu ile oynadığı maçın istatistiklerini karşılaştırdığımızda aradaki farkı net bir şekilde göreceksiniz. Şimdi takdiri siz değerli spor kamuoyuna bırakıyoruz!” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Amd

Editör: Hüseyin EKİNCİ