Sakarya Haberleri

Sakarya haberleri ve güncel Sakarya gelişmeleri, Sakarya ile ilgili tüm video, Sakarya fotoğrafları ve Sakarya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinin en işlek caddesinde polis ekipleri, yüksek ses ve abart egzoz ile çevreyi rahatsız eden 50 araç sürücüsüne...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen şahsın cami içinde kendini bıçakla yaralamasına engel olan kahraman imam, yaşananları...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, aynı istikametteki çöp kamyonuna arkadan çarptı.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Uludere Çayı’na düşen şahıs, ekiplerce kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 32 yaşındaki kadın, eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde sokak ortasında darp edildi.

Türkiye Gündemi

Yol kenarına tuvaletini yapmak için duran 57 yaşındaki adam, 7 metre yükseklikten dereye düşerek kafasını taşa çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde oğlu tarafından tabanca ile vurulan 71 yaşındaki adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada hayatını kaybeden 18 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır toplam 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

İkisi kız, toplam yedi gencin karıştığı kavgada 18 yaşındaki Mehmet hayatını kaybetti

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde akraba ziyaretinden döndüğü esnada kontrolünden çıkarak takla atan aracın altında kalan sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.