Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde trafikte kavga eden 2 motosiklet sürücüsünden biri silahla vurularak yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde seyir halindeki tır alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında tırdan geriye iskeleti kaldı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bekçi sırtından bıçaklandı.

Türkiye Gündemi

Polis ekiplerinden kaçan motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kimyasal yıkama yapan firmadan ofise sızan koku sebebiyle 2 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde inşaatta çalışan bir işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kamyonun trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına daldığı kazada hayatlarını kaybeden 13 yaşındaki Miray ve 7 yaşındaki kardeşi Elif, gözyaşlarıyla son...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kamyonun trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına daldığı ve 4 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Mahalleden kötü koku geldiği ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, tek katlı müstakil evde 77 yaşındaki adamın cansız bedenini buldu.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 69 yaşındaki bir kişi yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Bir kıraathanede okey oynayan 2 kişi arasında kavga çıktı. Oyun yüzünden çıkan kavgada birbirlerine bıçakla saldıran şahıslar yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin kış turizmiyle ünlü ilçesi Kartepe'deki Kuzuyayla Tabiat Parkı, gün batımında gökyüzünde oluşan kızıllıkla birlikte farklı bir güzelliğe büründü.