Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada yapılan fiziki takiplerden uyuşturucu madde sattığı delillendirilen G.M.B. ve F.K. tutuklandı.

Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Düzce’ye uluslararası markalı bir zincir otel yatırımı kazandırılıyor. Otel inşaatının Eylül ayında başlaması...

Türkiye Gündemi

Düzce’de iki otomobilin çarpıştığı kaza, bir başka aracın kamerasına yansıdı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce’de gece saatlerinde gökyüzünde beliren dolunay görenleri hayran bıraktı.

Düzce

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Personeline Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, ve Nükleer (KBRN) farkındalık eğitimi verildi.

Düzce

Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız ilçede devam eden Yaz Kuran Kurslarında öğrencilerle bir araya geldiler.

Düzce

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Cumayanı Evliya Camii'nde geleneksel Ahmet Dede Anma Cümle Mevlidi çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Düzce

Düzce’de iki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan biri alev aldı. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Düzce

Düzce’de ormanlık alanda çıkan örtü yangını büyümeden söndürüldü.

Düzce

Düzce’de otomobil ile çarpışan kamyonun devrildiği kazada 2 sürücü hafif şekilde yaralandı. Kaza sebebiyle otoyol trafiğe kapandı.

Düzce

Düzce’de kavşağa kontrolsüz giren otomobil ciple çarpıştı. Kazada 2 kişi hafif yaralanırken, o anlar an güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce

Düzce’de uyuşturucu sattığı tespit edilen şahıs tutuklandı. Şahsın evinde ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi.