Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, üye işçiler ile birlikte TÜRK-İŞ’in Ankara Tandoğan...

Türkiye Gündemi

Bir kadın, takılı olduğu eski eşinin çalıştığı dükkanı bastı. Saldırdığı eski kocasını darp eden kadının o anlara güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Üniversite öğrencisi 2 kızı otomobil ile takip edip, taciz ettiği öne sürülen şüpheli, gözaltına aldı.

Türkiye Gündemi

Ankara’da Kurtuluş Parkı’nda eylemlerini sürdüren Fernas Madencilik işçilerine gece yarısı polis müdahale etti.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir camide gönüllü temizlik hizmetinde bulunan 81 yaşındaki Halil Şahin, bir kişi tarafından darp edilerek yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki lüks otomobil, motor kısmında çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

ANKARA'nın Polatlı ilçesinde balkondan halı çırptığı için tepki gösterdiği üst kat komşusunun eşi Hasan Kamış (49) tarafından bıçaklanarak öldürülen Hazal...

Ankara-Aksaray karayolunda bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Ankara'da seyir halindeki bir otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde otomobil ile dolmuşun çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde tırın çarptığı motokurye hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri