Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Ankara'da fırlayan tır tekerinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Gündemi

TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak.

Türkiye Gündemi

Ankara'da cinnet getiren kız, annesini bıçakla yaraladı.

Türkiye Gündemi

Mahsur kaldığı asansörden kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızın ailesi, kurtarmaya gelen itfaiye ekiplerinin...

Türkiye Gündemi

Ankara'da arıza yapan asansörden kurtarılmaya çalışıldığı sırada 5. kattan boşluğa düşen 13 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak-Ankara’ya gidecek olan bir otobüs firmasının seferi muavin nedeniyle iptal edildi. Yolculuk için perona gelen vatandaşlar firmanın tutumu karşısında şok...

Türkiye Gündemi

Ankara'da belediye otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 yolcu yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ankara'da Sincan Temelli Yolu'nda minibüs ile servis aracının çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 16 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, elindeki tabancayla kendisini yanlışlıkla başından vuran adam son yolcuğuna uğurlandı.

Türkiye Gündemi

Ankara’da, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı esnada tabanca ile yanlışlıkla kendisini başından vuran adam hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Ankara’da bir kadın, kim olduğu bilinmeyen bir kişi tarafından uğradığı kezzap saldırısından boşanma aşamasındaki eşini sorumlu tuttu.

Türkiye Gündemi

Ankara'da iki kardeş arasındaki mal paylaşımı anlaşmazlığı silahlı kavgaya dönüştü.