Kilimli’de Başkan’a büyük tepki! “Vatandaşın cebine göz dikti!” Kilimli’de Başkan’a büyük tepki! “Vatandaşın cebine göz dikti!”

Kura çekimi için girişler başladı Kura çekimi için girişler başladı

Zonguldak’ın Bahçelievler Mahallesi’nde 2 gün önce, bir şahsın karısını evde başka erkekle basmasının ardından çıkan gürültü ve kavga sesleri, komşuları tedirgin etti. Olayın ardından şahsın evden kaçarak uzaklaştığı, kimsenin ise durumu polis ekiplerine haber vermemesi şaşkınlık yarattı.

Krizin çözümü istihdam yaratmaktır! Krizin çözümü istihdam yaratmaktır!

Edinilen bilgiye göre olay 2 gün önce Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir şahıs, konuşmak için gittiği evde başka bir erkeğin olduğunu gördü. Kadının arkadaşı olduğu ileri sürülen adamla, eş arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesine ve bağrışmalara mahalle sakinleri tanıklık ettiler. Tartışmanın ardından kadının arkadaşı evden kaçarak uzaklaştı. Boşanma aşamasındaki eşlerin arasında yaşanan gerginlik ise kısa süre sonra sona erdi.

Olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Büyük gün geldi! Listeler Şafak’ta yer alacak! Büyük gün geldi! Listeler Şafak’ta yer alacak!

Zonguldak’ın ayıbı, Türkiye’yi utandırdı! Zonguldak’ın ayıbı, Türkiye’yi utandırdı!

Öğrencilerden yardım çağrısı! Öğrencilerden yardım çağrısı!

Zonguldak böyle ahlaksızlık görmedi! Muhtar engelli kıza tecavüz etti! Zonguldak böyle ahlaksızlık görmedi! Muhtar engelli kıza tecavüz etti!

Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi... Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi...

Pazarcı kadın kayboldu! Her yerde aranıyor! Pazarcı kadın kayboldu! Her yerde aranıyor!

İşsiz oğlundan bıktı, bisiklet sürerken öldürdü! İşsiz oğlundan bıktı, bisiklet sürerken öldürdü!

Editör: Murat Barutçu