Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde olan olayları sosyal medyada kamuoyu ile paylaşan “Kilimli’de neler oluyor?” isimli sayfa, “Başkan vatandaşın cebine göz dikti” başlığıyla bir haber yayımladı. Paylaşımda, halk otobüsü kartlarının 150 TL olması eleştirildi.

Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti

Paylaşılan haberde, “Kilimli halk otobüsleri yeni sisteme geçtiğini duyurdu ancak bununla birlikte gelen tepkiler gelmeye başladı. Kilimli merkezde kapalı spor salonunun önüne kart dolum merkezi kuruldu. Vatandaşların kart sisteminde daha uygun fiyatlara dolmuşlara binmesi gerekirken belediye başkanı vatandaşların parasına göz dikti.

Belediye başkanı yaptığı masrafları vatandaştan çıkarmaya çalışıyor gibi görülüyor. Kartlı sistemde bos kart ücreti 150 TL olarak belirlendi. Boş kart ücretinin 150 TL olması çok büyük tepkilere yol açtı.

Ülkemizde birçok ilde kullanılan kart sistemi kart ücretleri 10 TL ile 50 TL arasında olurken Kilimli’de 150 TL olması büyük tepkiler yarattı. 4 kişilik bir aile kart alabilmek için 600 TL kart ücreti ödeyecek.

Belediye Başkanı Kamil Altun'un bu konuya acil el atması ve makul fiyatlara ekilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde vatandaşların tepkilerinin daha ok büyüyeceği görülmektedir.” denildi. /Haber Merkezi

Öğrencilerden yardım çağrısı! Öğrencilerden yardım çağrısı!

Zonguldak böyle ahlaksızlık görmedi! Muhtar engelli kıza tecavüz etti! Zonguldak böyle ahlaksızlık görmedi! Muhtar engelli kıza tecavüz etti!

Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi... Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi...

Pazarcı kadın kayboldu! Her yerde aranıyor! Pazarcı kadın kayboldu! Her yerde aranıyor!

İşsiz oğlundan bıktı, bisiklet sürerken öldürdü! İşsiz oğlundan bıktı, bisiklet sürerken öldürdü!

Editör: Murat Barutçu