2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 8 maçlık galibiyet suskunluğunu Nazilli’de bozdu. Elmas, 10’uncu hafta maçında konuk olduğu Nazilli Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin gollerini, 16’ncı dakikada Oğuzhan Öztürk, 88’inci dakikada penaltıdan Hakan Çevik ve 90+4’üncü dakikada Fatih Bektaş kaydetti.

Bu sezonun ilk 3 puanını alan Zonguldak Kömürspor derin bir oh çekti. Elmas, puanını 6’ya çıkardı. Haftayı 3 puan sevinciyle kapatan Zonguldak Kömürspor, 11’inci hafta maçında saha ve seyircisi önünde Altınordu'yu konuk edecek.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR:0  ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 3

STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Abdulbaki Ayyıldız, Birtan Yavuz, Enes Biroğlu

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Ömer Kavurkacı, Baran Işık, Hakka Can Aksu, Özkan Taştemur, Recep Efe Koçak, Furkan Apaydın, Süleyman Enes Karakaş (Dk. 62 Barış Örücü) (Dk. 79 Yakup Emre Bakkal), Tibet Öniz (Dk. 46 Ekrem Çalışanlar), Ali Karakaya (Dk. 38 Anıl Taşdemir), Ahmet Gökbayrak, Salih Kavrazlı

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Egemen Yaylı, Nuri Terliksiz, Hakan Çevik, Serkan Yıldız, Serhat Ahmetoğlu, Mümin Uyar, Oğuzhan Öztürk (Dk. 67 Fırat Sarı), Murat Erdemir, Sarper Çağlar (Dk. 70 Sabrican Vural), Fatih Bektaş, Ozan Karabacak (Dk. 84 Fuat Yaman)

GOLLER: Dk. 16 Oğuzhan Öztürk, Dk. 88 Hakan Çevik (P.A), 90+4 Fatih Bektaş (Zonguldak Kömürspor)

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ