Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Bakacakkadı beldesinde bir marketten alışveriş yapan şahıs, eve geldiğinde gördükleri karşısında adeta şok oldu. Eve geldiğinde marketten aldığı çilek reçelini açan B.Y., kavanozun içinde salyangoz olduğunu fark etti.

Olay, Bakacakkadı Beldesi'nde bulunan bir zincir markette meydana geldi. İddialara göre, B.Y. isimli kişi, alışveriş yapmak için markete geldi ve alışveriş sepetine çilek reçeli de ekledi. Ödemesini yaptıktan sonra evine dönen B.Y., çilek reçelini açarak bir kaba aktardı. Ancak bu sırada gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı.

Gökçebey'de yeni meclis toplandı! Gökçebey'de yeni meclis toplandı!

Çilek reçeli kabından bir salyangoz çıktığını fark eden B.Y., olayı hemen market yetkililerine bildirdi. Salyangozun çilek reçeli içinde bulunduğu tespit edildi. Bu olay, hem B.Y. hem de market yetkilileri için büyük bir sürpriz oldu.

Olayın ardından, market yetkilileri ve ilgili makamlar durumu incelemeye aldılar. Çilek reçeli içinde bulunan salyangozun nasıl bu şekilde paketlendiği ve marketteki denetim süreçlerinin nasıl işlediği konuları da araştırılmaya başlandı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-22-at-16.45.11

Editör: Murat Barutçu