Vanspor Başkanı soyunma odasını bastı, silah çekip kaleci Egemen'e saldırdı! Zonguldak Kömürspor şikayetçi! Vanspor Başkanı soyunma odasını bastı, silah çekip kaleci Egemen'e saldırdı! Zonguldak Kömürspor şikayetçi!

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. hafta mücadelesinde lider Vanspor FK, alt sıralarda yer alan Zonguldak Kömürspor'u ağırladı.

Mücadeleyi 90+6'da Furkan Sakı'nın attığı golle kazanan Vanspor FK, 3 puanı hanesine yazdırdı.

90 dakika boyunca iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşanırken, soyunma odasında gerginliğin seviyesi yükseldi.

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’ın korumalarıyla birlikte Zonguldak Kömürspor soyunma odasına geldiği ve silah çektiği iddia edildi.

Yaşanan sportmenlik dışı olayların ardından, Zonguldak Kömürspor taraftarların yanı sıra, Süper Lig’de dahil olmak üzere bir çok takımın taraftarı olaya tepki gösterdi.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor’a yapılan çirkin saldırı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Taraftarlar yaptıkları paylaşımlarda Zonguldak Kömürspor’a sahip çıktılar. Bazı kullanıcılar ise lisansın iptal edilmesi için TFF’ye seslendiler.

Yapılan bazı paylaşımlar şu şekilde:

“Vanspor kulüp baskani, rakip takımın soyunma odasini silahla basip, kaleciyi darp mi etmis korumalari ile...Lisansini iptal edin @TFF_Org”

“Vanspor - Zonguldak Kömürspor müsabakası sonunda soyunma odasında saldırıya uğrayan Kaleci Egemen Yaylı ve fiili müdahale bulunulan #MadenciTorunları Dost Kulübümüz Zonguldak Kömürspor futbolcularına Zonguldak camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. #GeçmişOlsunZonguldak”

“Way canina sayin seyirciler. Adamlar hem uzatmanin son dakikasinda yenilmis hem de soyunma odasinda saldiriya uuramislar. Van siporun basi Feyat Kiyak, emn mdr yrd Erdem Kadıoğlu gozetiminde saldirmis.

Bu ne @TFF_Org @AliYerlikaya?”

“01.10.2023 Pazar günü oynanan Vanspor-Zonguldak Kömür Spor maçı sonrası, yaşanan talihsiz olaydan sonra üzüldügümüzü ve kınadığımızı bildirir, futbol ve bütün spor dalların da şiddet ve bu tarz üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz. #Zonguldak”

kömürspor4

WhatsApp-Image-2023-10-02-at-10.54.56-(1)

Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!” Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!”

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Giysi pazarında hareketlilik, seçerek aldılar birbirleri ile yarıştılar Giysi pazarında hareketlilik, seçerek aldılar birbirleri ile yarıştılar

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu