Süper Amatör Ligde 17’nci haftanın maç programı belli oldu. Zirvede müthiş bir yarışın yaşandığı ligde, haftanın maçları 24 ve 25 Şubat’ta, Ereğli Beyçayırı, Kilimli, Çaycuma ve Gökçebey’de  oynanacak.

Geçen haftaki sonuçlardan sonra liderlik koltuğunu Kilimli Belediyespor’dan devralan Gelikspor, Ereğli deplasmanında Play-Off hattındaki Yenimahallespor karşısında zorlu bir 90 dakika sınavı verecek.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

En son yenilgisini  7’nci haftada alan Gelikspor, üst üstte 9 maçtır hiç yenilmiyor. Lider, bu süreci 8 galibiyet, 1 beraberlikle geçti.

Gelikspor’un rakibi Yenimahallespor 4’üncü haftada yaptığı antrenör değişikliğinin ardından yaptığı çıkışla dikkat çekiyor. 5 ila 16’ncı haftalar arasında 12 maça çıkan Ereğli ekibi, bu periyotta sadece 2 yenilgi alırken, diğer maçları 8 galibiyet, 2 beraberlikle tamamladı. Ereğli ekibi, üst üstte galibiyetlerle Play-Off potasına kadar yükseldi. 29 puana sahip Yenimahalle temsilcisi, 36 puanla ilk sıradaki yer alan rakibi Gelikspor’u 7 puan geriden takip ediyor.

24 Şubat Cumartesi günü, Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda saat 13.45’te başlayacak karşılaşma, 17’nci haftanın en önemli maçı olarak gösteriliyor. Zorlu maçı hangi hakemin yöneteceği, Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından Cuma günü açıklanacak.

Zirvedeki bu maçın dışında aynı gün, yine Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda Ereğli Akınspor-Çaycuma Gençlerbirliği ve Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda Mavi Şimşekspor-Kozlu İhsaniyespor maçları oynanacak.

25 Şubat Pazar maçlarında ise, Çaycumaspor-Devrek Belediyespor, Mavi Şimşekspor-Kozlu İhsaniyespor, Kilimli Belediyespor-Beycuma Cezaevispor karşı karşıya gelecek.

17’nci haftanın maç programı şöyle:

24 ŞUBAT CUMARTESİ

Saat 13.45 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Yenimahallespor-Gelikspor

Saat 16.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Akınspor-Çaycuma Gençlerbirliği

Saat 14.30 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Mavi Şimşekspor-Kozlu İhsaniyespor

25 ŞUBAT PAZAR

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Devrek Belediyespor

Saat 14.00 Gökçebey sahası: Gökçebeyspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Beycuma Cezaevispor

SPOR SERVİSİ

67-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ