Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti! Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Azerbaycan gezisi sırasın milletvekili Ganire Pasayeva, tarafından kendilerine şehitler derneğine verilmek üzere teslim edilen özel hediyeleri Şehitler derneği başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kuruluna  takdim etti.

Başkan Akbıyık, ’’Azerbaycan seyahatimizde milletvekili ve Türkiye sevdalısı Ganire Pasayeva, hem Zonguldak’ a, hem de Şehitler  ve Gaziler derneği başkan ve ailelerine en derin sevgilerini , saygılarını gönderdi. Onlar bizim için çok önemlidir, değerlidir. En kısa zamanda Zonguldak’a geleceğini ifade etti.

Bugün için Azerbaycan milletvekili Ganire Pasayeva, geçirdiği ani bir sağlık sorunu nedeni ile hastane de tedavi altında tutulmaktadır: Kendisine acil şifalar, sağlık ve sıhhat diliyoruz. Dualarımız onunla’’ dedi.

Şehit Aileleri derneği başkanı Mustafa Yorulmaz ise konuşmasında şunları söyledi.

‘’Sayın milletvekili daha önce derneğimizi ziyaret etmiştir. Türkiye sevdalısı değerli bir isimdir. Türk ve Azerbaycan dostluğuna büyük katkı vermiştir. Hediyelerini için yürekten teşekkür ediyoruz. Bizleri  unutmamış. Bizlerde unutmayacağız. Bugün için sağlık sorunu olduğunu duyduk. Çok geçmiş olsun dileklerimiz ile sağlık ve sıhhat diliyoruz. Başkan Akbıyık ve yönetim kuruluna da bizlere karşın gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeni ile teşekkür ediyoruz” (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-25-at-13.40.32-(1)

Editör: Murat Barutçu