Fevkani Köprüaltı Esnaf Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı ve köprü altı esnafı Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan ile görüşerek mağduriyetlerini aktardı.

Ziyarette konuşan Başkan  Yazıcı,“Sayın Zafer Partisi il başkanımızı ziyaret ettik.  Köprüyle alakalı düşüncelerini öğrenmek ve bizim kendi düşüncelerimizi iletmek üzere toplandık.  Mağduriyetimizi anlatıyoruz tek isteğimiz mağdur olmamamız. O noktada biz zaten ısrarcı oluyoruz. Onun hakkındaki düşünceleri öğreneceğiz. Ona göre, ona göre de yol haritasını çizmiş olacağız.” dedi.

TARİH YIKANLARI AFFETMEYECEK"

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan da; “ Yaşadıkları sorunları sonuna kadar  anlayabiliyorum. İçinde bulundukları durumu da zaten bugüne kadar hep takip ettim. Esnaf komşuluk bile yaptık beraber. Ticaretimizi devam ettirdik. Köprü altı esnafının yaşadığı sorunlar ve verdikleri mücadeleden dolayı ben kendilerini kutluyorum. Sizin önderinizde de konuyu biraz istişare şansı bulduk. Dertleşme şansı bulduk. Fevkani Köprüsü'ne sadece küçük esnaf  gözüyle bakılması bence yanlıştır. Bu şehrin önemli bir sorunudur. Önemli bir değeridir. Bir an önce Fevkani Köprüsü'nün bakımlarının onarımının yapılıp bu yıkım işinden vazgeçilmelidir. Ben de bir tarih öğrencisi olarak, tarihçi kimliğimle şunu söyleyebilirim ki Fevkani Köprüsü'nün yıkımına imza atanları tarih affetmeyecektir. Bu  onların yapacakları çok büyük bir yanlış olarak tarihe not yaşayacaktır. Biz sorunları dinledik. İl yönetim kurulumuzda da  bu konunun istişarelerini yapacak ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna paylaşacağız" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Sosyal medya uygulamaları mecliste  görüşüldü Sosyal medya uygulamaları mecliste görüşüldü

Meslek lisesinde isyan var! Yönetim duymuyor! Meslek lisesinde isyan var! Yönetim duymuyor!

TTK’da süreç başladı! Aranan şartlar neler? TTK’da süreç başladı! Aranan şartlar neler?

Belediye önünde toplandılar! “Sokağın sesine kulak verin!” Belediye önünde toplandılar! “Sokağın sesine kulak verin!”

Editör: Murat Barutçu