IBAN numarasını kiralayanlara uyarı! 1 yıl hapis cezası var IBAN numarasını kiralayanlara uyarı! 1 yıl hapis cezası var

Motorin (mazot) ve benzin fiyatları, artan zamların etkisiyle araç sahiplerinin bütçelerini daha fazla zorlamaya devam ediyor. Bugün itibarıyla motorin fiyatları bir kez daha zamlandı. Mazotun litre fiyatı İstanbul'da 41 lira seviyesinde kalmış olsa da, ülkenin Doğu bölgelerinde akaryakıt fiyatları 43 lirayı aşmış durumda. Bu gelişme, motorin ve benzin fiyatlarındaki belirsizliği arttırmış durumda.

Akaryakıt fiyatları, ay başında önce ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) zammının ardından brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte sürekli değişiklik gösteriyor. Benzinin litre fiyatı 38 TL'yi, motorinin ise 40 TL'yi aşmıştı. Şimdi ise motorine 1 lira 38 kuruş zam yapılarak, mazot fiyatlarına bir artış daha eklendi.

Haberin devamında, bu gece yarısı itibarıyla motorine bir kez daha zam yapılacağı belirtiliyor. Sektör kaynaklarına göre, motorine bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş daha zam yapılacak, bu da motorin litre fiyatının 44-45 lira seviyelerine ulaşmasına neden olacak. Aynı zamanda bu gece yarısı itibarıyla benzine de 2 TL dolayında bir zam öngörülüyor. Bu durum, akaryakıt fiyatlarındaki yüksek seviyelerin devam edeceği beklentisini güçlendiriyor. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu