İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Zonguldak Valiliği Kararnamesi ile Zonguldak Valisi olarak atanan Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt'te veda etti. Uğurlama törenine, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, valilik personeli, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kamu çalışanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Açıklamasında "Kadim Diyarın Güzel İnsanları, kıymetli Siirtliler" ifadeleriyle başlayan Hacıbektaşoğlu, Siirt'te görev yapmaktan duyduğu onuru ve hizmet etme şerefine nail olmanın mutluluğunu dile getirdi. Hacıbektaşoğlu, Siirt'in coğrafyası, kültürü, insanları ve güzellikleri ile her daim anılarında olacağını ifade etti.

Görev süresi boyunca Siirt'e yapılan yatırımlar ve projelerden bahseden Hacıbektaşoğlu, Siirt'in enerji, tarım, hayvancılık ve turizm alanlarında cazibe merkezi haline geleceğine inandığını belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu, 10 Ağustos 2023 tarihinde Zonguldak'a atanması sebebiyle Siirt'ten ayrıldığını ve göreve başladığı ilk günden itibaren ilde huzur ve güveni sağlamaya çalıştığını vurguladı. Hacıbektaşoğlu, görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti ve Zonguldak'ta da aynı heyecan ve kararlılıkla hizmete devam edeceğini belirtti.

Veda töreninin ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt'ten ayrılarak Zonguldak'a hareket etti. (Haber Merkezi)

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

 

Editör: Murat Barutçu