Tüm Türkiye Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde yaşanan kan dondurucu cinayetle güne uyandı. Annesi Şeyda Çataklı ile anneannesini Medine Küçükkayaya’yı bıçakla öldürdükten sonra, parçalara ayıran ve uzuvlarını balkondan aşağı atan Rabia Çataklı’nın daha önce de eski eşini öldürmeye çalıştığı iddia edildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tutuklanan ve şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen Rabia Çataklı'nın annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı bıçakla öldürüp cesetlerden kestiği parçaları camdan attığı olayla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Annesini 110 parçaya, anneannesini ise 6 parçaya ayıran Rabia Çataklı’nın uzun süre önce Almanya’da yaşayan bir şahısla evli olduğu ve o kişiyi de boğmaya çalıştığı iddia edildi. Rabia Çataklı’nın evliliğinin ise bu nedenden dolayı sonlandığı öne sürüldü.

Devrek, Muhtarlar Derneği başkanını seçti Devrek, Muhtarlar Derneği başkanını seçti

Öte yandan, sakin kişiliği ile tanınan Rabia Çataklı’nın böyle bir vahşeti gerçekleştirmesi ise çevresi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kendi parmağını da yiyen ve sela ile ezan okuyarak cinayeti işleyen Rabia Çataklı’nın tutuklandıktan sonra Düzce’ye sevkinin gerçekleştiği öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu