Apartmanları gezip ayakkabı çalıyorlar! Apartmanları gezip ayakkabı çalıyorlar!

Tekirdağ Haber - Marmaraereğlisi ilçesinde, sekiz daireli bir apartmanın 4. katındaki bir pencereye asılan ilginç yazı, mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor. Ev sahibi Mümin Sevgin, çatıdan gelen su sızıntısına çözüm bulunmadığını düşünerek, apartman yönetimine tepki olarak penceresine şu ifadeleri astı: "Çatıya zarar verenlere karışmayız, yaptırmayız, para vermeyiz. İyi niyetli komşuları, çocuklarını, torunlarını vekilim Allah'a havale ettim."

İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum” İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum”

Bu ilginç yazı, yoldan geçen vatandaşlar tarafından hayretle okunmaya çalışılıyor. Apartman sakinlerinden Ahmet Vural, yazının arkasındaki nedeni açıkladı. Vural, birçok daire sakini tarafından müşterek masraflara katılımın sağlanmadığını ve apartman yönetiminde tek bir kişinin çalıştığını belirtti. Bu nedenle ev sahibi Mümin Sevgin'in çatıdaki sızıntıya tepki gösterdiğini ve ilginç bir şekilde yazılı bir protesto gerçekleştirdiğini söyledi.

Apartman sakinlerinden bazıları, yazının dikkat çekmesi nedeniyle rahatsız olduklarını ifade etti. Yoldan geçen vatandaşlardan Şahin Bahçekapılı, "Anlamakta zorlandım ama enteresan, bir sıkıntı var muhakkak, sıkıntılı bir durum var. İyi bir şey değil sonuçta" dedi. Diğer bir vatandaş ise yazının eğik olduğuna dikkat çekerek, espriyle, "Yamuk olmuş" yorumunu yaptı.

Ev sahibi Mümin Sevgin ise, yazının ardında yatan sebepler hakkında şu an için açıklama yapmak istemediğini belirtti. Bunun yerine, cep telefonuyla kaydettiği bir video ile apartmanın çatısından balkonuna akan yağmur sularını gösterdi. İHA

Apartmanda yangın panik yarattı! Apartmanda yangın panik yarattı!

Apartmanı saran koku halkı sokağa döktü! Apartmanı saran koku halkı sokağa döktü!

Apartman yöneticisi emekli şahıs evinde ölü bulundu! Apartman yöneticisi emekli şahıs evinde ölü bulundu!

AW007789_01

AW007789_02

AW007789_03

Editör: Virda Şahin