Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu! Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu!

Karabük Haber – Zonguldak'tan Karabük'e gitmek üzere hareket eden bir yolcu treni, yolun karşısına geçmeye çalışan bir ayıya çarptı. Çarpmanın ardından ayının yaralanma anı, bir yolcunun cep telefonuyla kaydedildi. İhbar üzerine veteriner hekim ve jandarma, ayıyı bulmak ve tıbbi müdahalede bulunmak için ormanda arama çalışmalarına başladı.

Minik kalpten, duygulandıran hediye! Minik kalpten, duygulandıran hediye!

Bartın’da selin yaraları sarılıyor Bartın’da selin yaraları sarılıyor

Yolcu treni, Zonguldak-Karabük istikametinde ilerlerken Yenice yakınlarında raylardan yolun karşısına geçmeye çalışan bir ayıya çarptı. Tren makinisti, ayının geçmeye çalıştığını fark ederek treni durdurdu. Çarpışmanın ardından yolcuların cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, ayının ayaklarının ezildiği ve yaralandığı görüldü. Yaralanan ayı, can havliyle olay yerinden uzaklaşarak ormanlık alana gitti.

Zonguldak’ta yapmayan yok: Cizleme Zonguldak’ta yapmayan yok: Cizleme

Tren, seferine devam etmek üzere hareket ederken durumu Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bildirildi. İhbar üzerine jandarma ve veteriner hekim, ayının bulunduğu bölgede arama çalışmalarına başladı. Ayının bulunması halinde tıbbi müdahalede bulunulacağı belirtildi. İHA

Bayramda bu ülkeler vizesiz Bayramda bu ülkeler vizesiz

AW919450_01

Editör: Virda Şahin